Douchewand

Douchewand van glas

De belangrijkste functie van een glazen douchewand is het voorkomen van gespetter in uw badkamer.

Hardglas

Een glazen douchewand is gemaakt van gehard glas. Harding van het glas is noodzakelijk om het glas met juiste klemmen te kunnen monteren. Deze frame-loze constructie zorgt voor een ruimtelijk effect in uw badkamer.

Douchewand

Inloopdouche

Glazen Hardglas Douchewand

Elke douchewand wordt op maat gemaakt. Afhankelijk van de ruimte kan gekozen worden om te werken met profielen en/of  stabilisatorstangen. Wanneer u tijdens het ontwerp van de badkamer reeds rekening houdt met enkele aandachtspunten hoeft een glazen douchewand niet duur te zijn. Overleg daarom vooraf met de glashandel. Stuur een schets of tekening van uw plannen en u krijgt kostenloos advies.

Douchedeur

Ook een glazen douchedeur is van gehard glas. De diverse scharnier-typen en knoppen zorgen voor een uitstraling die past bij de sfeer van uw badkamer. Veelal zijn de onderdelen uitgevoerd in glans chroom. Dit past vaak het beste bij de (thermostaat)kraan en douche-garnituur. Alle onderdelen kunt u hier vinden.

Gratis offerte en advies.

Spiegel

Voor uw badkamer leveren en monteren wij tevens spiegels en ophangsystemen. Verlijmd tussen tegels, facet of poli geslepen, het kan allemaal. Geef uw badkamerspiegel extra luxe door op maat te laten stralen. Een matte rand rondom, blokken strepen, wij leveren op maat.

 

Douche scharnierDouche knop

Glashandel Zuid-Holland is een samenwerkingsverband van de grootste glashandels in Zuid Holland. De onderlinge versterking zorgt voor een snelle service naar u als klant en dat alles onder een centraal telefoonnummer : 010 – 422 25 00. Maar u mag ook rechtstreeks contact opnemen met de glashandel voor uw woonplaats.

Glashandel Zuid Holland werkt kostenloos voor u als klant. De aangesloten bedrijven bedienenen elk hun eigen postcode-regio, maar kunnen bij calamiteiten een beroep doen op elkaars mogelijkheden.  Wij doen wat anderen beloven wordt daarmee in de praktijk gebracht !

Vraag een glashandel offerte aan

Meld een glasschade

Bestel dubbel glas online