Dubbel Glas Vervangen

Dubbel Glas vervangen

Dubbel Glas vervangen is nu voordeliger dan ooit. Profiteer van het lage BTW-tarief en bespaar jaarlijks op uw energie-rekening. Met het vervangen van dubbel glas in hoogrendements glas HR(+)+ kan uw besparing oplopen tot een fractie van uw investering.

Het vervangen van dubbel glas (HR++) heeft u er altijd uit binnen de garantie-termijn van 10 jaar. Sparen bij een bank levert minder rendement.

Prijs glas

Investering

Uw huis is uw spaarpot. Minder energie-verbruik, verbetering van uw energie-label, waardestijging van uw woning, comfortverbetering, minder geluid van buiten, etc.

Terugverdienen

Als u nu enkel glas heeft, is de terugverdientijd het kortst. Als bestaand dubbel glas vervangen gaat worden, is de meerprijs van HR(+)+ zeker de moeite waard. Een uitgebreide berekening vind u hier.

  • U = 5,7 W/m²K = 61,78m³ gasbesparing * €0,68 = €42,01
  • U = 2,8 W/m²K = 30,35m³ gasbesparing * €0,68 = €20,64
  • U = 1,1 W/m²K = 11,92m³ gasbesparing * €0,68 = €8,11

Dubbel glas vervangen was nog nooit zo slim. Laat u adviseren door de vakman en vraag vrijblijvend een offerte voor het vervangen van uw (enkele) beglazing naar dubbel glas. Uit bovenstaande tabel blijkt dat bij stijging van de gasprijs uw besparing steeds groter wordt.

Kies uw gemeente, uw postcode en neem contact op of bel 010 – 4222500. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met de glashandel voor uw woonplaats.

Glashandel Zuid-Holland is een samenwerkingsverband van de grootste glashandels in de regio Rijnmond. De onderlinge versterking zorgt voor een snelle service naar u als klant en dat alles onder een centraal telefoonnummer : 010 – 422 25 00.

Glashandel Zuid Holland werkt kostenloos voor u als klant. De aangesloten bedrijven bedienenen elk hun eigen postcode-regio, maar kunnen bij calamiteiten een beroep doen op elkaars mogelijkheden.  Wij doen wat anderen beloven wordt daarmee in de praktijk gebracht !

 

Vraag een glashandel offerte aan

Meld een glasschade

Bestel dubbel glas online