Gelakt glas

De voordelen van gelakt glas

Gelakt glas wordt ook wel Lacobel genoemd, dit is blank glas dat aan één zijde voorzien is van een laklaag van hoge kwaliteit. Deze laklaag is ter bescherming en wordt altijd aan de achterkant van het glas aangebracht. De laklaag die wordt aangebracht op de achterkant heet polypropyleenfolie. Hierdoor is gelakt glas minder gevoelig voor vlekken, krassen en verzekert daarmee dat het zijn kleur en glans behoudt. En bij eventuele glasbreuk blijft het glas ook nog eens aan het folie hangen. Dit is dus een goede voorzorgsmaatregel voor scherven op de grond.

Gelakt glas is aan te raden als decoratie in tafels, keukens, badkamers en als wandbekleding. Hierdoor krijgt uw wand een strak en glad oppervlak en dit zorgt ervoor dat het gelakte glas eenvoudig schoon te maken is. Het Lacobel is trendy, duurzaam, vochtbestendig en ook nog eens goed voor het milieu dit komt omdat het gelakte glas niet uit chemische stoffen of zware metalen bestaat. Ook is Lacobel blijvend mooi en ondoorzichtig. Daarnaast kan het gelakt glas gebruikt worden als schrijfvlak, dit houdt in dat u ruimte heeft voor communicatie en creativiteit. Het gelakt glas is ook gemakkelijk te monteren dit zorgt ervoor dat u snel gebruik kan maken van deze mooie decoratie zonder enige zorgen!

Diverse kleuren van gelakt glas

Het assortiment van gelakt glas bestaat uit 25 trendy kleuren waardoor er voor iedere situatie wel een toepassing van gelakt glas mogelijk is. Lacobel is alleen geschikt voor binnen toepassingen en biedt tal van decoratieve mogelijkheden zoals; keukendecoratie of vaste- en/of schuifdeuren. Het gelakt glas past perfect in combinatie met andere materialen zoals steen, hout en zelfs staal.

 

De meest voorkomende kleuren zijn:

Lacobel

 

– RAL 9005 : Classic black

– RAL 9003 : Pure white

– RAL 9010 : Soft white

– RAL 9006 : Metal grey

– RAL 7035 : Classic grey

– RAL 9007 : Rich aluminium

– RAL 1014 : Classic beige

– RAL 3004 : Dark red

– REF 1604 : Pastel green

– REF 1164 : Luminous green

– REF 1586 : Luminous red

 

U kunt alle kleuren gelakt glas in een vochtige omgeving toepassen zoals badkamers en keukens. De kleuren worden gefixeerd tijdens het productieproces, waardoor verkleuring nagenoeg onmogelijk is. Lacobel is niet geschikt voor buitentoepassingen, ook niet in dubbele beglazing, zelfs al is de laklaag naar binnen gericht. De lacobel kleuren kunnen licht varieren naargelang de dikte van het glas.

Glashandel Zuid-Holland is een samenwerkingsverband van de grootste glashandels in de regio Rijnmond. De onderlinge versterking zorgt voor een snelle service naar u als klant en dat alles onder een centraal telefoonnummer. Glashandel Zuid Holland werkt kosteloos voor u als klant. De aangesloten bedrijven bedienen elk hun eigen postcode-regio, maar kunnen bij calamiteiten een beroep doen op elkaars mogelijkheden. Wij doen wat anderen beloven wordt daarmee in de praktijk gebracht!

Vraag een glashandel offerte aan

Meld een glasschade

Bestel dubbel glas online