Glas in lood

Glas in lood

Glas in lood laat u maken bij de vakman. Glas in lood maken of repareren is specialistisch werk. Glashandel Zuid Holland beschikt over de kennis en de kunde om bestaand werk ter plaatse te repareren, maar ook over een eigen atelier voor grondiger reparatiewerk.

 

Het maken van glas in lood is al erg oud. Veelal gekleurd glas wordt in lood-profielen gevat en aan elkaar gesoldeerd. In veel gevallen betreft het rechthoekige ruitjes, maar ook gehele voorstellingen kunnen zo worden opgebouwd. Het geheel blijft altijd kwetsbaarder dan een hedendaagse isolatieruit, maar de warmte en nostalgie die een lood-paneel oproept, doet mensen toch besluiten panelen te laten restaureren of volledig nieuw te laten maken.

Met de hedendaagse kennis worden steeds meer panelen tussen het dubbele glas in gemonteerd. Dit heeft dezelfde voordelen als gewoon dubbel glas en toch de uitstraling die onze klanten waarderen. Het is wel een kostbaarder oplossing dan het monteren van voorzetramen, wat meestal gebruikelijk is.

Glashandel Zuid Holland beschikt over een eigen atelier, welke borg staat voor kwaliteit. Voor een prijsopgave kunt u op de gemeente van uw keus klikken en vervolgens een digitale foto sturen naar de hersteller in uw gebied. Zij zullen zorgdragen voor een passende aanbieding.

Glashandel Zuid-Holland is een samenwerkingsverband van de grootste glashandels in de regio Groot Rijnmond. De aangesloten bedrijven bedienenen elk hun eigen postcode-regio, maar kunnen bij calamiteiten een beroep doen op elkaars mogelijkheden. Wij doen wat anderen beloven wordt daarmee in de praktijk gebracht !

Vraag een glashandel offerte aan

Meld een glasschade

Bestel dubbel glas online