Spiegel op maat

Een spiegel bestaat uit een glazen plaat met op de achterkant een dun laagje reflecterend materiaal. Ter bescherming van de reflecterende laag is een laklaag aangebracht. Bij een normale vlakke spiegel is het beeld even groot als het origineel.

Gekleurde spiegels

Grijze spiegelNaast de normale blanke spiegel voor in de badkamer, worden spiegels ook in kleur gemaakt. De belangrijkste tinten zijn grijs, brons en blauw. De gekleurde varianten zijn veelal als decoratie ingepast in de rest van het interieur. Groene spiegels komen daarom minder voor, maar zijn wel leverbaar.

Bronze spiegelAls de spiegel niet in een lijst wordt verwerkt, worden de randen gepolijst. Indien gewenst kunnen ze ook schuin (facet) geslepen worden. De breedte van het facet verspringt veelal per 5 mm. De meest voorkomende breedte varieert tussen de 20 –30 mm, maar wordt mede bepaald door de afmeting van de spiegel. Advies : hoe groter de spiegel, hoe breder het facet.

Het (zand)stralen van een spiegel zorgt voor een mattering, waarmee decoratieve randen of afbeeldingen uw spiegel maken tot een uniek object. Op deze manier worden ze ook als relatiegeschenken vervaardigd en zelfs het aanbrengen van foto’s in spiegels behoort tot de mogelijkheden.

Uw spiegel op maat gemaakt

Heeft u speciale wensen voor de maat van uw spiegel? Geef het dan aan ons door en de spiegel wordt op maat gemaakt!

Glashandel Zuid-Holland is een samenwerkingsverband van de grootste glashandels in de regio Rijnmond. De onderlinge versterking zorgt voor een snelle service naar u als klant en dat alles onder een centraal telefoonnummer. Glashandel Zuid Holland werkt kosteloos voor u als klant. De aangesloten bedrijven bedienen elk hun eigen postcode-regio, maar kunnen bij calamiteiten een beroep doen op elkaars mogelijkheden. Wij doen wat anderen beloven wordt daarmee in de praktijk gebracht!

Vraag een glashandel offerte aan

Meld een glasschade

Bestel dubbel glas online