Glas op maat

Alle ruiten worden voor u op “glas op maat” gesneden. U kunt het zelf ophalen , maar u kunt het tegen geringe kosten ook laten bezorgen. Het snijden gebeurd met de hand of machine, maar is altijd op de millimeter nauwkeurig.

Veel enkel glas kunt u gelijk meenemen, maar bijvoorbeeld gehard glas en dubbel glas hebben een levertijd van 6 – 10 werkdagen.

Op dit moment is het nog niet mogelijk “aan de auto” te pinnen. Dit kan wel bij alle aangesloten bedrijven vooraf op het kantooradres. Dat is makkelijk en veilig en het verzekert u van de snelste afhandeling van uw glas bestelling.

Als u glas op maat wilt bestellen, kunt u ook de strakke sponningmaat opgeven, maar dit moet u altijd duidelijk bij bestelling aangeven. De glashandel zal dan voor u de juiste glasmaat berekenen. Normaliter wordt gewerkt in milimeters, maar u mag het glas op maat ook in centimeters bestellen natuurlijk.

Glashandel Zuid-Holland is een samenwerkingsverband van de grootste glashandels in de regio Rijnmond. De onderlinge versterking zorgt voor een snelle service naar u als klant en dat alles onder een centraal telefoonnummer : 010 – 422 25 00.

Glashandel Zuid Holland werkt kostenloos voor u als klant. De aangesloten bedrijven bedienenen elk hun eigen postcode-regio, maar kunnen bij calamiteiten een beroep doen op elkaars mogelijkheden. Wij doen wat anderen beloven wordt daarmee in de praktijk gebracht !

Heeft u glas op maat nodig, dan kunt u rekenen op een snelle service van een van de aangesloten bedrijven.

Wij leveren glas op maat in de onderstaande gemeenten :

RotterdamSchiedamVlaardingen – Berkel RodenrijsBergschenhoekBleiswijkCapelle ad IJsselKrimpen ad IJsselHoogvlietSpijkenisseBarendrecht – Lansingerland – GoudaRidderkerkZevenhuizenMoerkapelle – Pijnacker

Klik op uw gemeente en uw postode om glas op maat te bestellen.

Glas op maat - Glashandel Zuid Holland

Glas op maat - Glashandel Zuid Holland

Vraag een glashandel offerte aan

Meld een glasschade

Bestel dubbel glas online