Glashandel Rotterdam Centrum

Glashandel Rotterdam Centrum

Glaszetter Rotterdam U zoekt een glashandel in Rotterdam Centrum en wilt een vakkundig bedrijf voor het plaatsen van enkel glas, dubbel glas of glasherstel ? Op deze website vindt u zelfstandige bedrijven die u adviseren bij het isoleren van uw woning of het herstellen van uw kapotte ruit.  Maar ook voor renovatie- en nieuwbouwprojecten kunt u bij onze bedrijven terecht.

Service

Wij selecteren elke glashandel op service en kwaliteit. Ook onze partner voor Rotterdam Centrum heeft deze test doorstaan. Wij werken uitsluitend samen met ervaren en service-gerichte partners. Zo bent u verzekerd van een goed advies, een vlotte afhandeling en garantie zoals u mag verwachten. Alle glashandels beschikken over een 24-uurs dienst in geval van glassschade.

Assortiment

Uiteraard levert uw glashandel in Rotterdam Centrum alle soorten enkel glas uit voorraad. Naast het normale blanke glas, tevens draadglas, figuurglas, gelaagd (veiligheids)glas en spiegels (verzilverd glas). Dubbel glas is binnen enkele werkdagen leverbaar. De werkplaatsen zijn uitgerust met moderne apparatuur om het glas te polijsten, zagen, boren, (zand)stralen of facet te slijpen.

Prijs glasPrijs

De glashandel in Rotterdam Centrum  kenmerkt zich door een goede prijs-kwaliteitsverhouding en maakt voor u gratis een offerte op maat. Wilt u een snelle indicatie voor uw project ? Vul het online-formulier in en u ontvangt een passende aanbieding.

Heeft u een glasverzekering ? Vul dan ons schadeformulier in en wij regelen het rechtstreeks met uw verzekeraar. Wij declareren uw schade en handelen ook de betaling vaak rechtstreeks af.

3011STADSDRIEHOEK
3012COOL
3013C.S. KWARTIER
3014OUDE WESTEN
3015DIJKZIGT
3016NIEUWE WERK
3021MIDDELLAND
3022NIEUWE WESTEN
3023NIEUWE WESTEN
3024DELFSHAVEN
3025BOSPOLDER
3026TUSSENDIJKEN
3027SPANGEN
3028OUD-MATHENESSE
3029NIEUW-MATHENESSE

Vraag een glashandel offerte aan

Meld een glasschade

Bestel dubbel glas online