Glashandel

Glashandel

Een glashandel of glaszettersbedrijf levert en monteert glas voor particulieren en bedrijven. Veel glassoorten (enkel, draad- en figuurglas) kunnen gelijk uit voorraad op maat worden geleverd. Het zetten of plaatsen van dubbel glas is werk voor de vakman. Het opnemen van de juiste afmetingen en de correcte wijze van montage zorgt voor een langere levensduur.

Glasschade

Bij glasschade zal vaak een enkele ruit worden gemonteerd in afwachting van de levering van het dubbele glas (HR-glas of HR+(+)-glas). Deze kan met enkele dagen beschikbaar zijn en worden geplaatst. Alle aangesloten glashandels beschikken over een 24-uurs dienst in geval van calamiteiten. Meld uw schade hier.

Service

Wij selecteren elke glashandel op service en kwaliteit. Ook onze partner voor uw woonplaats heeft deze test doorstaan. Wij werken uitsluitend samen met ervaren en service-gerichte partners. Zo bent u verzekerd van een goed advies, een vlotte afhandeling en garantie zoals u mag verwachten.

Assortiment

Uiteraard levert uw glashandel alle soorten enkel glas uit voorraad. Naast het normale blanke glas, tevens draadglas, figuurglas, gelaagd (veiligheids)glas en spiegels (verzilverd glas). Dubbel glas is binnen enkele werkdagen leverbaar. De werkplaatsen zijn uitgerust met moderne apparatuur om het glas te polijsten, zagen, boren, (zand)stralen of facet te slijpen.

Prijs

Elke vermelde glashandel maakt voor u gratis een offerte op maat. Wilt u een snelle indicatie voor uw project ? Vul het online-formulier in en u ontvangt een passende aanbieding.

Heeft u een glasverzekering ? Vul dan ons schadeformulier in en wij regelen het rechtstreeks met uw verzekeraar. Wij declareren uw schade en handelen ook de betaling vaak rechtstreeks af.

Samenwerkingsverband

Glashandel Zuid-Holland is een samenwerkingsverband van de grootste glashandels in de provincie Zuid-Holland. De onderlinge versterking zorgt voor een snelle service naar u als klant en dat alles onder een centraal telefoonnummer.

Glashandel Zuid Holland werkt kostenloos voor u als klant. De aangesloten bedrijven bedienenen elk hun eigen postcode-regio, maar kunnen bij calamiteiten een beroep doen op elkaars mogelijkheden.  Wij doen wat anderen beloven wordt daarmee in de praktijk gebracht !

Glaszetter

Vraag een glashandel offerte aan

Meld een glasschade

Bestel dubbel glas online