Glasherstel

Glasherstel

Glasherstel is werk voor de vakman. Het uitnemen van het oude glas en het plaatsen van een nieuwe ruit is het belangrijkste deel van uw opdracht. Toch menen wij dat het maken van goede (tijds)afspraken, vriendelijk personeel en korte doorlooptijden een wezenlijk onderdeel zijn van het glasherstel.

Glasschade

Heeft u een glasschade in Zuid-Holland ? Ons netwerk van geselecteerde glasherstellers bestaat uitsluitend uit hoog gekwalificeerde bedrijven. U wenst niet alleen snel, maar vooral vakkundig geholpen te worden. Indien noodzakelijk treffen zij een tijdelijke (nood)voorziening 24/7 en 365 dagen per jaar. Schades die niet direct urgent zijn worden op afspraak gerepareerd. U meldt ze eenvoudig hier. De glasschade-expert voor uw woonplaats neemt dan eerstvolgende werkdag contact met u op.

 Factuur

De professionele partners van Glashandel Zuid Holland herstellen uw glasschade volgens marktconforme tarieven. De factuur sturen zij op verzoek rechtstreeks naar uw verzekeraar, maar u kunt deze ook zelf met het schade-formulier  en polisnummer declareren. Zo heeft u zelf altijd een kopie voor uw eigen administratie.

Garantie

Ook na de reparatie van uw glasschade in ?? verwacht u garantie. Welke partij de kosten betaald, doet niets af aan de garantie op het geleverde produkt. U kunt hiervoor dan ook altijd rechtstreeks terecht bij de betreffende glashandel. U vindt de garantievoorwaarden conform de branche elders op deze site.

Postcode

Ons netwerk is ingedeeld op postcode. De meeste plaatsnamen vind u hieronder. Staat uw postcode of woonplaats er niet bij, maar ligt de gemeente wel in Zuid-Holland belt u dan met ons hoofdnummer. Mogelijk betreft het een nieuwe straat, maar er is altijd een glashandel in de buurt.

 

Vraag een glashandel offerte aan

Meld een glasschade

Bestel dubbel glas online