Glaszetter Rotterdam

De Glaszetters in Rotterdam hebben een unieke samenwerking. Altijd bij u in de buurt. Rotterdam – Centrum – NoordOostZuidWest

U zoekt Glaszetter Rotterdam en wil een betrouwbare partij voor dubbel glas, isolatieglas of glasherstel. Goede service, voor een scherp tarief. Op deze website vindt u uitsluitend betrouwbare glashandels in diverse regio’s die al vele jaren lang, goed en snel hun klanten helpen. Of het nu particulieren, bedrijven of woningbouwcorporaties zijn. Tevens kunt u onderstaand nummer bellen voor vragen over nieuw glas, glasherstel, glasproducten of glasbewerking.

Glashandel Zuid-Holland is een samenwerkingsverband van de grootste glashandels in de regio Rijnmond. De onderlinge versterking zorgt voor een snelle service naar u als klant en dat alles onder een centraal telefoonnummer : 010 – 422 25 00.

Glashandel Zuid Holland werkt kostenloos voor u als klant. De aangesloten bedrijven bedienenen elk hun eigen postcode-regio, maar kunnen bij calamiteiten een beroep doen op elkaars mogelijkheden. Wij doen wat anderen beloven wordt daarmee in de praktijk gebracht !

Glaszetter Rotterdam : postcodes 3011 t/m 3069

Glaszetter Rotterdam : postcodes 3071 t/m 3089

Glas – Dubbel glasHR glasIsolatieglasGlaszetterThermopaneGlas-in-lood – Glasherstel – Service – Garantie – Kwaliteit – VCA – Subsidie – Rooster

Een glaszetter is een vakman die alle werkzaamheden verricht die nodig zijn bij het plaatsen van glas in ramen en kozijnen (beglazen) van woningen, kantoren, winkels, zowel in nieuwbouw als bij verbouw (renovatie).

Bij het vervangen van een ruit moet het oude glas eerst worden verwijderd, eventueel met een glaszuiger. Oude kit moet uit de sponningen worden verwijderd. Enkel glas moet nog op maat worden gesneden, dubbel glas wordt al in de vereiste maat aangeleverd. Soms moet het over een langere weg worden vervoerd, bijvoorbeeld over de trap, door de tuin etc. Na het plaatsen van het glas worden er glaslatten aangebracht en worden de naden afgekit. (Bron : http://nl.wikipedia.org/wiki/Glaszetter )

Glasherstel Rotterdam

Glasherstel Rotterdam

Glaszetter Rotteram

Kapotte ruit is werk voor de Glaszetter van Rotterdam

Vraag een glashandel offerte aan

Meld een glasschade

Bestel dubbel glas online