Glaszetter

Een glaszetter van Glashandel Zuid Holland is altijd in de buurt. Onze samenwerking maakt het mogelijk snel een glaszetter bij spoedeisende reparaties langs te sturen. Maar ook voor minder urgente zaken kunt u bij ons terecht en werken wij op afspraak.

De indeling op postcode zorgt ervoor dat er elke dag een glaszetter in uw wijk actief is. Hierdoor blijven de kosten laag en kunnen wij onze scherpe tarieven blijven hanteren.

 Klik op de gemeente van uw keus en maak vrijblijvend een afspraak :

Het inzetten of plaatsen van glas door de glaszetter, kan op verschillende manieren geschieden en is afhankelijk van de toepassing en het frame of raamwerk waarin het geplaatst wordt. Een van de oudste manieren om glas te fixeren is het werken met stopverf. In een houten kozijn wordt het glas dan eerst vastgezet met glaspennen of “ingekit” om ervoor te zorgen dat de ruit steun heeft tot de stopverf is uitgehard.

In de meeste constructies zit glas tegenwoordig vast met glaslatten. In het geval van een houten kozijn wordt veelal gewerkt met celband tussen de constructie en het glas aan beide zijden. Hierdoor ontstaat een kleine ruimte die vervolgens wordt gevuld met een elastische kit. Men gebruikt hiervoor de term top-afdichting.

Welke beglazingswijze wordt toegepast is afhankelijk van de specifieke situatie die het betreft. Uw glashandel kan u hieromtrent adviseren.

Glashandel Zuid-Holland is een samenwerkingsverband van de grootste glashandels in de regio Rijnmond. De onderlinge versterking zorgt voor een snelle service naar u als klant en dat alles onder een centraal telefoonnummer : 010 – 422 25 00.

Glashandel Zuid Holland werkt kostenloos voor u als klant. De aangesloten bedrijven bedienenen elk hun eigen postcode-regio, maar kunnen bij calamiteiten een beroep doen op elkaars mogelijkheden. Wij doen wat anderen beloven wordt daarmee in de praktijk gebracht !

Glas – Dubbel glasHR glasIsolatieglas – Thermopane – Glas-in-lood – Glasherstel – Service – Garantie – Kwaliteit – VCA – Subsidie – Rooster

Vraag een glashandel offerte aan

Meld een glasschade

Bestel dubbel glas online