Offerte Dubbel Glas

Offerte dubbel glas

  Bestaande woningNieuwbouw woningVerbouwingKeukenwandHardglas pui
  ParticulierBedrijfWinkel

  Afmetingen (breedte x hoogte) - Soort glas - Rooster - Etage :
  Ruit 1: BxH x Rooster JaNee
  Ruit 2: BxH x Rooster JaNee
  Ruit 3: BxH x Rooster JaNee
  Ruit 4: BxH x Rooster JaNee
  Ruit 5: BxH x Rooster JaNee

  Montage :GlashandelZelfmontage

  Voornaam/voorletter(s) Achternaam

  Uw email

  Adres :
  Straat Huisnummer
  Cijfers postcode
  Letters postcode

  Telefoonnr. 1
  Telefoonnr. 2

  Extra info :

   

  Glashandel Zuid Holland heeft een groot verzorgingsgebied. Elke aangesloten glashandel bedient een deel van deze regio bij glasschade. Wat ooit begon als een simpele samenwerking tussen 2 glashandels, is uitgegroeid tot een complete dekking van Zuid-Holland met glasherstellers van formaat.

  Dubbel glas offerteWij werken kostenloos voor u als klant en maken gratis een offerte dubbel glas.  De aangesloten bedrijven bedienen elk hun eigen postcode-regio, maar kunnen bij calamiteiten een beroep doen op elkaars mogelijkheden. Wij doen wat anderen beloven wordt daarmee in de praktijk gebracht !

  Alle aangesloten bedrijven zijn VCA-gecertificeerd en werken met goed opgeleid personeel. Door de non-profit samenwerking blijven onze kosten bij glasschade laag. Geen dure meldkamers en administratiekantoren. Ons maatwerk zorgt voor tevreden opdrachtgevers en dito glasherstellers. Het synergie-effect komt hiermee volledig tot zijn recht : 1+1=3.*

  *Synergie : is een begrip dat een proces beschrijft waarbij het samengaan van delen meer oplevert dan de som der delen. Het woord wordt gebruikt voor een situatie waarin het effect van een samenwerking groter is dan elk van de samenwerkende partijen afzonderlijk zou kunnen bereiken.

  Heeft u al een offerte dubbel glas ? Mail ons de gegevens en wij garanderen een scherpe prijs.

  Een scherpe offerte dubbel glas voor alleen leveren ? Bekijk onze prijzen in de winkel en bestel online. Onze inkoopkracht is uw voordeel.

  Vraag een glashandel offerte aan

  Meld een glasschade

  Bestel dubbel glas online