Glasschade

Glasschade

Voornaam/voorletter(s) Achternaam

Bedrijf

Uw email

Schade-adres :
Straat Huisnummer
Cijfers postcode
Letters postcode

Telefoonnr. 1
Telefoonnr. 2
Verzekeraar Polisnummer
Omschrijving :
Schatting afmetingen in centimeters (breedte x hoogte) :
(B) x (H) Lokatie
(B) x (H) Lokatie
(B) x (H) Lokatie

Extra info :

 

 

 

Glashandel Zuid Holland heeft een groot verzorgingsgebied. Elke aangesloten glashandel bedient een deel van deze regio bij glasschade. Wat ooit begon als een simpele samenwerking tussen 2 glashandels, is uitgegroeid tot een complete dekking van Zuid-Holland met glasherstellers van formaat.

Wij werken kostenloos voor u als klant. De aangesloten bedrijven bedienenen elk hun eigen postcode-regio, maar kunnen bij calamiteiten een beroep doen op elkaars mogelijkheden. Wij doen wat anderen beloven wordt daarmee in de praktijk gebracht !

Alle aangesloten bedrijven zijn VCA-gecertificeerd en werken met goed opgeleid personeel. Door de non-profit samenwerking blijven onze kosten bij glasschade laag. Geen dure meldkamers en administratiekantoren. Ons maatwerk zorgt voor tevreden opdrachtgevers en dito glasherstellers. Het synergie-effect komt hiermee volledig tot zijn recht : 1+1=3.*

*Synergie : is een begrip dat een proces beschrijft waarbij het samengaan van delen meer oplevert dan de som der delen. Het woord wordt gebruikt voor een situatie waarin het effect van een samenwerking groter is dan elk van de samenwerkende partijen afzonderlijk zou kunnen bereiken.

Vraag een glashandel offerte aan

Meld een glasschade

Bestel dubbel glas online