Ventilatierooster

Ventilatierooster

Voor een gezond binnenklimaat in woningen en kantoren zijn twee zaken van essentieel belang: de┬áluchtkwaliteit en de vochthuishouding. Af en toe een raam openzetten is dus niet voldoende. Het even luchten van de ruimte is namelijk niet hetzelfde als het ventileren ervan. Alleen 24 uur per dag ventileren met verse lucht zorgt voor een optimaal binnenklimaat. Het is de beste manier om geuren, vocht en schadelijke stoffen af te voeren. Zo krijgt schimmelvorming geen kans en kunnen klachten als gevolg van allergie├źn voorkomen worden. Duco biedt een uitgebreid scala van natuurlijke lucht toevoerroosters. Elk ventilatierooster voldoet aan alle regels van het Bouwbesluit en de huidige NEN-normgeving. Dit houdt in dat de ventilatieroosters garant voor goede kwaliteit!

 

Ducoton 18

Ducoton 18 is een “ton” ventilatierooster met Soft-line design buiten profiel.

Kenmerken :

– Dubbele afdichting met borstels

– Uitstekende thermische werking

– Grote luchtdoorlaat

– Symmetrisch afneembaar binnenprofiel

 

Ducoton 10

Ducoton 10 ZR is een zelfregelend “ton” ventilatierooster.

Kenmerken :

– Dubbele afdichting met borstels

– Uitstekende thermische werking

– Minder nadrukkelijk aanwezig door kleinere afmeting

– Ook toepasbaar in kleinere ruiten

– Snelle levertijd

Alle gegevens en overige Duco-roosters vindt u hier :

Isoleren is zeker belangrijk om energieverliezen te beperken, maar ventileren is noodzakelijk om een gezond binnenklimaat te garanderen. Wij adviseren om in elke ruimte minimaal een ventilatierooster te (laten) monteren.

Alle ventilatieroosters zijn standaard leverbaar in aluminium geanodiseerd (F1) en RAL 9001 (Cremewit) en RAL 9010 (Helderwit).

Alle bovengenoemde Duco-ventilatieroosters worden thermisch onderbroken en zijn voorzien van een insecten werend, afneembaar binnenrooster. De bedienbare rol of klep gaat met een hendel open en dicht. Optioneel kan deze hendel worden voorzien van een koord of stang.

 

Duco NederlandUitgebreide informatie en technische specificaties kunt u vinden op www.duco.eu.

 

Glashandel Zuid-Holland is een samenwerkingsverband van de grootste glashandels in de regio Rijnmond. De onderlinge versterking zorgt voor een snelle service naar u als klant en dat alles onder een centraal telefoonnummer. Glashandel Zuid Holland werkt kosteloos voor u als klant. De aangesloten bedrijven bedienen elk hun eigen postcode-regio, maar kunnen bij calamiteiten een beroep doen op elkaars mogelijkheden. Wij doen wat anderen beloven wordt daarmee in de praktijk gebracht!

Vraag een glashandel offerte aan

Meld een glasschade

Bestel dubbel glas online