Ducosmart 60

Ducosmart 60

DucoSmart 60 is een compact klepventilatierooster. Met een glasaftrek van slechts 60 mm zorgt het rooster niettemin voor een aanzienlijke luchtdoorlaat.

  • Minimale glasaftrek, maximale luchtdoorlaat.
  • Goede akoestische eigenschappen.
  • Authentiek Duco ‘Soft-Line’ design.
Ventilatiecapaciteit bij 1 Pa per m12,7 dm³/s
Geluidsniveauverschil Dne,A (open stand)29 dB(A)
Waterdichtheid (in gesloten stand)650 Pa
Winddichtheid (in gesloten stand)650 Pa
Glasaftrek60 mm
Glasgoot26/30/34/38 mm
Kalfprofiel21/26/30 mm
Roosterhoogte
  • 75 mm plaatsing op glas
Ventilatierooster Ducosmart 60

Ventilatierooster Ducosmart 60

 

Duco, toonaangevend producent van natuurlijke, energiezuinige ventilatie- en zonweringsystemen voor een gezond en comfortabel woon- en werkklimaat.

Naast de algemene informatie en de specifieke productinformatie kun je op de site ook terecht voor alle nuttige technische informatie waaronder bestekteksten, tekeningen, attesten, etc.

Goed ventileren is continu – 24 uur per dag – ventileren. Even het raam openzetten is dus niet genoeg. Na een half uur is de frisse lucht verdwenen en hopen vocht en schadelijke stoffen zich weer in de woning op. En dat kan leiden tot klachten zoals hoofdpijn, geïrriteerde luchtwegen, astma en allergische reacties. Beter is het om te zorgen voor een constante ventilatie. Alleen door een constante toevoer van verse buitenlucht ontstaat een goede binnenluchtkwaliteit.

Natuurlijke toevoer kenmerkt zich door geluidloze toevoer van verse lucht. Door de directe toevoer is de luchtkwaliteit optimaal.
Men raakt steeds meer (weer) doordrongen dat de vertrouwde natuurlijke toevoer de enige juiste wijze van ventileren is. De Duco systemen combineren natuurlijke ventilatie, comfort en energiezuinigheid.

Vraag een glashandel offerte aan

Meld een glasschade

Bestel dubbel glas online