Ducoton 18

Ducoton 18

DucoTon 18 is een ‘Ton’ ventilatierooster met ‘Soft-Line’ design buitenprofiel. De hoogte van het rooster maakt het bijzonder geschikt voor renovatieprojecten, waarbij grotere openingen gevuld moeten worden.

  • Authentiek Duco ‘Soft-Line’ design.
  • Dubbele afdichting met borstels met finseal inlage.
  • Uitstekende thermische werking.
  • Symmetrisch afneembaar binnenprofiel
  • Grote luchtdoorlaat.

 

Ventilatiecapaciteit bij 1 Pa per m18,5 dm³/s
Geluidsniveauverschil Dne,A (open stand)24 dB(A)
Waterdichtheid (in gesloten stand)650 Pa
Winddichtheid (in gesloten stand)650 Pa
Glasaftrek120 mm
Glasgoot26/30 mm
Kalfprofiel21 mm
Roosterhoogte
  • 135 mm plaatsing op glas
  • 135 mm met kalfprofiel
Ventilatierooster Duco 18

Ventilatierooster Duco 18

Duco, toonaangevend producent van natuurlijke, energiezuinige ventilatie- en zonweringsystemen voor een gezond en comfortabel woon- en werkklimaat.

Naast de algemene informatie en de specifieke productinformatie kun je op de site ook terecht voor alle nuttige technische informatie waaronder bestekteksten, tekeningen, attesten, etc.

Goed ventileren is continu – 24 uur per dag – ventileren. Even het raam openzetten is dus niet genoeg. Na een half uur is de frisse lucht verdwenen en hopen vocht en schadelijke stoffen zich weer in de woning op. En dat kan leiden tot klachten zoals hoofdpijn, geïrriteerde luchtwegen, astma en allergische reacties. Beter is het om te zorgen voor een constante ventilatie. Alleen door een constante toevoer van verse buitenlucht ontstaat een goede binnenluchtkwaliteit.

Natuurlijke toevoer kenmerkt zich door geluidloze toevoer van verse lucht. Door de directe toevoer is de luchtkwaliteit optimaal.
Men raakt steeds meer (weer) doordrongen dat de vertrouwde natuurlijke toevoer de enige juiste wijze van ventileren is. De Duco systemen combineren natuurlijke ventilatie, comfort en energiezuinigheid.

Vraag een glashandel offerte aan

Meld een glasschade

Bestel dubbel glas online