Glasmax

Glasmax

GlasMax ‘ZR’ is een geluiddempend ventilatierooster dat ontwikkeld werd voor plaatsing op glas, kalfplaatsing en compacte kalfplaatsing. Het susrooster is uitermate geschikt voor toepassing in situaties waar sprake is van een lichte geluidsbelasting.

  • Ventilatierooster met duurzaam dempingsmateriaal.
  • Dempingsmateriaal helpt klachten als gevolg van allergieën voorkomen.
  • Geschikt voor hoogbouw (tot 40m).
  • Glasaftrek 80 is prachtig.
  • Vier verschillende luchtdoorlaten.
Ventilatiecapaciteit bij 1 Pa per m15,9/21,1/24,1/28,6 dm³/s
Geluidsniveauverschil Dne,A (open stand)27 dB(A)
Waterdichtheid (in gesloten stand)1050 Pa
Winddichtheid (in gesloten stand)600 Pa
Glasaftrek80 mm
Glasgoot30/34/38 mm
Kalfprofiel24 mm
Roosterhoogte
  • 95 mm plaatsing op glas
  • 105 mm op tussenregel

 

Ventilatierooster Glasmax

Ventilatierooster Glasmax

Duco, toonaangevend producent van natuurlijke, energiezuinige ventilatie- en zonweringsystemen voor een gezond en comfortabel woon- en werkklimaat.

Naast de algemene informatie en de specifieke productinformatie kun je op de site ook terecht voor alle nuttige technische informatie waaronder bestekteksten, tekeningen, attesten, etc.

Goed ventileren is continu – 24 uur per dag – ventileren. Even het raam openzetten is dus niet genoeg. Na een half uur is de frisse lucht verdwenen en hopen vocht en schadelijke stoffen zich weer in de woning op. En dat kan leiden tot klachten zoals hoofdpijn, geïrriteerde luchtwegen, astma en allergische reacties. Beter is het om te zorgen voor een constante ventilatie. Alleen door een constante toevoer van verse buitenlucht ontstaat een goede binnenluchtkwaliteit.

Natuurlijke toevoer kenmerkt zich door geluidloze toevoer van verse lucht. Door de directe toevoer is de luchtkwaliteit optimaal.
Men raakt steeds meer (weer) doordrongen dat de vertrouwde natuurlijke toevoer de enige juiste wijze van ventileren is. De Duco systemen combineren natuurlijke ventilatie, comfort en energiezuinigheid.

Vraag een glashandel offerte aan

Meld een glasschade

Bestel dubbel glas online