Voorzetramen

Voorzetramen

Voorzetramen zijn gemaakt van aluminium en kunnen zowel binnen als buiten worden toegepast. Voorzetramen zorgen voor zowel warmte- als geluidsisolatie. Dit zorgt ervoor dat de geluiden van buiten niet naar binnen kunnen komen, het voorzetraam is vooral ideaal als u bij wegen, scholen of winkels woont. Hierdoor heeft u geen geluidsoverlast en kunt u genieten van alle rust! De voorzetramen werken ook andersom dus wanneer u beschikt over een winkel, school of zelfs een cafe, heeft niemand last van geluiden vanuit binnen. De voorzetramen zijn een alternatief voor plaatsen waar isolatieglas niet mogelijk of ongewenst is.

De aluminium voorzetramen bevatten veel voordelen, deze zijn voor u op een rijtje gezet:

  • Lange levensduur
  • Kan zowel binnen als buiten gebruikt worden
  • gemakkelijke montage
  • Weinig onderhoud nodig
  • vuil- en stof afstotende werking
  • Voordelen van aluminium voorzetramen

Onderhoud van de voorzetramen

Het onderhouden van een raam was nog nooit zo makkelijk! De binnenzijde van de voorzetramen moeten minimaal 1x per jaar worden gereinigd en het buiten oppervlak kunt u het beste periodiek reinigen. Het randprofiel kan het beste met warm water gereinigd worden en wanneer u gebruik maakt van schoonmaakmiddelen altijd even naspoelen.

MontageĀ 

Aluminium voorzetramen worden gemonteerd met schroeven of knevels. Bij plaatsing met schroeven zijn de profielen voorzien van de benodigde gaten. De koppen van de schroeven zijn meestal uitgevoerd in dezelfde kleur als het profiel.

Bij plaatsing met knevels wordt het raam op zijn plaats gehouden door kleine draaibare haken (knevels). Hierdoor is het voorzetraam gemakkelijk te demonteren. Als het raam tevens wordt voorzien van scharnieren, is het reinigen van zowel binnen als buitenzijde eenvoudig.

Voorzetramen

Voordelen

Voorzetramen zijn eenvoudig te monteren en vaak zonder wijzigingen aan de bestaande gevelconstructie toe te passen. Standaard worden ze geleverd met normaal glas, maar ter bescherming van bijvoorbeeld glas-in-lood of inbraakvertraging ook met gelaagd glas.

De diverse kleuren

Voorzetramen zijn leverbaar in de volgende uitvoeringen :

– Blank geanodiseerd aluminium

– RAL 9001 Creme wit

– RAL 9010 Wit

– RAL 6009 Oud Hollandsch groen

– RAL 5011 Blauw

– RAL 8014 Bruin

Glashandel Zuid-Holland is een samenwerkingsverband van de grootste glashandels in de regio Rijnmond. De onderlinge versterking zorgt voor een snelle service naar u als klant en dat alles onder een centraal telefoonnummer. Glashandel Zuid Holland werkt kosteloos voor u als klant. De aangesloten bedrijven bedienen elk hun eigen postcode-regio, maar kunnen bij calamiteiten een beroep doen op elkaars mogelijkheden. Wij doen wat anderen beloven wordt daarmee in de praktijk gebracht!

Vraag een glashandel offerte aan

Meld een glasschade

Bestel dubbel glas online