Werkgebied

Glashandel Zuid Holland heeft een groot verzorgingsgebied. Elke aangesloten glashandel bedient een deel van de regio. De kwaliteit van ons geleverde werk is daardoor ook niet onopgemerkt gebleven bij onze opdrachtgevers.

Glashandel Zuid Holland heeft als gevolg van zijn eigen succes dan ook het werkgebied uitgebreid en levert en monteert alle soorten glas nu ook in Delft, Gouda en Spijkenisse. Kortom van Hoek van Holland tot Gouda en van Den Haag tot Spijkenisse.

Samenwerking

Wat ooit begon als een simpele samenwerking tussen 2 glashandels, is uitgegroeid tot een complete dekking van Zuid-Holland met glasherstellers van formaat. Voor een particuliere klant is dit interessant, maar voor grotere regionale opdrachtgevers een uitkomst. Met onze eigen meldkamer kan onder private-label worden gewerkt voor de zakelijke opdrachtgevers.

Bel 010 – 422 25 00 en toets uw postcode voor meer informatie over deze zaken of klik op de (deel) gemeente van uw keuze.

Kostenloos

Wij werken kostenloos voor u als klant. De aangesloten bedrijven bedienenen elk hun eigen postcode-regio, maar kunnen bij calamiteiten een beroep doen op elkaars mogelijkheden.  Wij doen wat anderen beloven wordt daarmee in de praktijk gebracht !

VCA-certificaat

Alle aangesloten bedrijven zijn VCA-gecertificeerd en werken met goed opgeleid personeel. Door de non-profit samenwerking blijven onze kosten laag. Geen dure meldkamers en administratiekantoren. Ons maatwerk zorgt voor tevreden opdrachtgevers en dito glasherstellers. Het synergie-effect komt hiermee volledig tot zijn recht : 1+1=3.*

*Synergie : is een begrip dat een proces beschrijft waarbij het samengaan van delen meer oplevert dan de som der delen. Het woord wordt gebruikt voor een situatie waarin het effect van een samenwerking groter is dan elk van de samenwerkende partijen afzonderlijk zou kunnen bereiken.

Zakelijke opdrachtgever

Bent u als zakelijke opdrachtgever geinteresseerd in onze dienstverlening, neemt u dan contact op via 070 – 3599968 voor het maken van een afspraak. Ook voor uw “glasprobleem” hebben wij een oplossing, tegen duidelijke voorwaarden en met een scherp tarief. Probeer ons op proef en overtuig u zelf.

Vraag een glashandel offerte aan

Meld een glasschade

Bestel dubbel glas online